Dobrý den, právě začínám s NJ a tyto stránky jsou moc dobré a budu je hodně využívat. Uvítala bych také zájmena a předložky se 3. a 4. pádem.
Děkuji předem
Romana
Komentáře k článku: ALT! Jak poznáme rod u podstatných jmen?
Dobrý den, právě začínám s NJ a tyto stránky jsou moc dobré a budu je hodně využívat. Uvítala bych také zájmena a předložky se 3. a 4. pádem.
Děkuji předem
Romana
Re:
Zájmena a předložky samozřejmě budou také Díky za podporu!
Moc děkuji za článek. I když jsem začátečník, takové vychytávky se mi budou hodit.
Za ty tři roky co se učím němčinu na střední tak tohle je nejlepší vychytávka, na kterou jsem narazil, díky zato.
Nejlepší vysvětlení, na jaké jsem kdy narazila. děkuju!
Jo tohle je paráda, konečně se v tom začínam trochu orientovat a nemusím se učit tuny členů u slovíček
Jééé je prima vychytávka!
Hnedka jí použiju čeká mě se učit hafooo slovíííček
vďaka
deväť rokov sa učím nemčinu a nikto mi nevedel poradiť ako rozoznať rody podstatných mien. preto som sa bála hovoriť. slovíčko som síce vedela ale člen nie, takže som nevedela koncovky prídavných mien či členov. Ďakujem
děkuji moc soprový článek
nábytek
Moc užitečné stránky.Jen by mě zajímalo jaké jsou členy u nábytku?Dá se to také nějak rozlišit? (např.Lampe,Regal,Waschmachine…)
Díky
Přidávám se a taky velice děkuji
díky
velké díky za tyto stránky, hodně trpělivosti a skvělé studenty přeji
Re: nábytek
Ano, to se rozlišuje. Lampe je rodu ženského, regal středního, atd…
Gramatika NJ
Děkuji za zprac.gramatiky NJ.Je to přehledné a dobře se to učí.S gramatikou mám problém,ale toto přehledné zpracování mi vyhovuje.Děkuji moc. Stálá začátečnice NJ
Díky
Děkuji, ta stránka je velice pěkná, gramatika je srozumitelně vysvětlená, zkrátka skvělé!
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.