Mein Deutsch

Einfach gute Gespräche mit Thorsten Otto und Brigitte Theile - Dany Kunešová

ALL LEVELS Vydáno dne 29.02.2012

Tip od Dany (Dany.jente) na poslechy v německém jazyce. Jednotlivé rozhovory jsou většinou se známými a zajímavými osobnostmi ze všech možných oborů v celkem hezky srozumitelné němčině. Rád posílám dál a díky.



Co Vám říká jméno Dr. Juliane Diller? Na těchto webových stránkách rádia Bayern 3 se dozvíte více a věřím, že při poslechu rozhovoru s paní Diller Vám bude běhat mráz po zádech. Vzpomenete si ještě na dokumentární film o pádu letadla v roce 1971, kdy jen jediná pasažérka přežila pád letadla z výšky 3000km a strávila 11 dní v peruánské džungli? Všechna interview je možné uložit do počítače. Jsou každý všední den aktualizována ale tím pádem i ta nejstarší jsou odstraňována.

http://www.br-online.de/podcast/mp3-download/bayern3/mp3-download-podcast-mensch-otto.shtml

Einfach gute Gespräche mit Thorsten Otto und Brigitte Theile. In "Mensch, Otto!" und "Mensch, Theile!" lassen uns Menschen teilhaben an außergewöhnlichen Leistungen, bewegenden Momenten und mutigen Entscheidungen - persönliche Geschichten von besonderen Menschen, die wirklich was zu sagen haben.



Pokračovat můžete zde:

PRE-INTERMEDIATE

Und was ist mit mir?

Jak vyjádřit fráze typu “A co takhle…?”, “A co…?”, “Co třeba…?” apod.

PRE-INTERMEDIATE

Weihnachten mit Mr. Bean

Vianočnú slovnú zásobu si tentokrát zopakujeme pomocou vianočného videa s Mr. Beanom.

ALL LEVELS

Sprichwörte und Zitate

Um nicht immer nur die Grammatik zu lernen, lernen wir heute ein Paar Sprichwörter oder Zitate kennen.

Komentáře k článku
Téma Přísp. Přečteno Poslední příspěvek
Nepřečteno Einfach gute Gespräche mit Thorsten Otto und Brigitte Theile - Dany Kunešová 1 7751 Od Jindrich Zdrazil poslední příspěvek
před 12 lety