super
Super text, jsi frajer.
Komentáře k článku: Cvičení na slovní zásobu (Wortschatz)
super
Super text, jsi frajer.
chtěla jsem se vá zeptat mate skype? kdybych se třeba jenom na něco potřebovala zeptat nebo tak neměla jsem 5 let němčiny a tak jsem vás chtěla poprosit o pomoc maličkou… Děkuji
Re:
Skype mam, ale nedam Pokud me chcete kontaktovat, tak to lze pres soukrome zpravy na tomto serveru nebo pres mailovou adresu jindrich.zdrazil@yahoo.de.
Pavla
Stránky jsou bezva, ale já bych potřebovala s někým, kdo mluví dobře
německy koverzovat přes skype, žiji ted v Německu,asi
4 měsíce,potřebuji mluvit, má někdo zájem???
Můj Skype je lestinova.pavla,zatím, pa P.
Re: Pavla
ahoj nevim zda ti já pomůžu,ale také rozmyslím nad odjezdem do německa a chtěla bych se s někým pobavit o životě tam a případně také konverzovat abych si oživila němčinu,zatim třeba jen písemně.
Re: Pavla
ahoj nevim zda ti já pomůžu,ale také rozmyslím nad odjezdem do německa a chtěla bych se s někým pobavit o životě tam a případně také konverzovat abych si oživila němčinu,zatim třeba jen písemně.
Re: Re: Pavla
Skoda, ze nemame zadne forum, stalo by to za diskuzi. Pokud mate nejake otazky, tak se klidne ptejte, rad se podelim o nazory. Po ctyrech letech v Nemecku clovek preci jen nejake zkusenosti ziska
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.