!!!POMOZTE MI PROSÍM!!!
Prosím Vás „ZPŮSOB“ se určuje u jakého času??
Děkuji za odpověd.
Prosím napiš mi na e-mail misch-mosch@centrum.cz
Děkuji !!!
Komentáře k článku: ALT! Osobní zájmena a časování slovesa v přítomném čase
!!!POMOZTE MI PROSÍM!!!
Prosím Vás „ZPŮSOB“ se určuje u jakého času??
Děkuji za odpověd.
Prosím napiš mi na e-mail misch-mosch@centrum.cz
Děkuji !!!
Němina
Začal sem chodit právě na jeden Gympl.Týden nemocný ale díky této stránce(článku)sem nic nepromeškal a „naskočil do rozjetého vlaku“ jako by nic.Dokonce i Profesorka byla překvapena.Moc děkuji a přeji mnoho podobných článku a úspěchů.
Díky
Už 2 roky si říkám, že bych měla začít s němčinou – že by??? Díky Vám se k tomu asi „dokopu“, protože to tu je krásně vysvětlený i pro dřeváky. Díky moc.
To je hustý němčinu se učím už 6let a nic takoového jsem neviděla.
Re:
Jo je. KOlik let se učíte německy?
Re: Re:
i vy??:-))
kdyby nebylo zmíněno jméno ,tak bych tipla na naši úču na
nástavbě…samý test na známky(za 5,když opíšu tak 4) a vysvětlení jak
a co nikde..a výběr jazyka nemožný-měla si na učňáku před 20lety NJ tak
za 3 roky matura… a nezájem že na propad už tenkrát a AJ mi doučí děti
a brácha.díky za tyto stránky.konečně něco pro ÚB a ÚD jako já
ahoj, potřebovala bych vysvětlit gramatiku…př.- na co – woran, čím – womit čeho – waran, o čem – wovon atd…v otázkách i odpovědích…př. – myslím na to – ich denke daran… potřebuji vysvětlení jak se k tomu dobrat…děkuji
Re: ss = sß
Také to jde přez Start-->Spustit..a napsat: charmap
ß
A kdyby někdo nevěděl, tak znak ß se píše ALT-GR (pravý alt)+ klávesa se symbolem §
Jak se píše Gruß/Gruss
Ahoj, jak se prosím píše slovo „Gruss“ – s dvěma s nebo
s ostrým ß? Poučku o krátkých a dlouhých samohláskách znám, jen se tu
dohadujeme, jak se ten Gruß vlastně správně čte – dlouze nebo
krátce?
Děkuji moc
Pavla
tyhle stranky jsu super.Das ist supper.
A to slovo Gruss to maš jedno jestly tam napišeš jedno ostry ß nebo dvě normalni s (ss) protože v němčině je jedno jestly napises jedno ostry s ß nebo ss dvě normalni s. takže je jedno jestly napišeš Gruss nebo Gruß znamena to to stejne.
naprostý začátečník
Moc, moc děkuji za úžasné stránky, perfektně vysvětlené. Jsem naprostý začátečník a vaše forma podání mi velmi pomohla při pochopení německých základů. Well done.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.