sedmá otázka
u sedmé otázky chybí prostor pro zapsání odpovědi
Komentáře k článku: Test: Způsobové sloveso KÖNNEN
sedmá otázka
sedmá otázka
Re: sedmá otázka
ach jo, já než se to naučím
ach jo, já než se to naučím
to je jen drobnost – v porovnání s množstvím ostatního textu zanedbatelná tak napříště jen usměvavé emotikony
to je jen drobnost – v porovnání s množstvím ostatního textu zanedbatelná tak napříště jen usměvavé emotikony
Re: Re: sedmá otázka
Nene, naopak, jsem ráda, že na chybu upozorníte. Přestože to po sobě kontroluji, někdy mi unikne. Díky moc
ÚŽASNÉÉ
Je to tu ÚŽASNÉ! Vždy, když máme test nebo zkoušení, vždy zajdu na tuhle www stránku a všechno se naučím Jen tak dál, jen bych prosila více testů
dotaz
Dobrýden, rád bych se zeptal zda je možné v třetí otázce užít mitkommen místo kommen.Děkuji
Re: dotaz
Šlo by to, ale mělo by byýt upřesněno že přijdou spolu: „Mohou přijít spolu?“ popřípadě „Mohou přijít s…“
100% po páté
ahoj,myslim,že je vcelku jedno,zda napisu male nebo velke pismeno,pac mi to nahazelo vsudechyby,jen u 2.otazky jsem napsala taky male 1. pismeno a mela jsem to dobře.Jinak dobrej testik,akoratty pismena:-)
Mohu se zeptat, jak se píše přehlasované o? Děkuji moc
Ahojky, a kde prosim najdu spravne odpovedi? Tedy, kde jsem udelala chybu??
Aha, tak uz vim .
Re:
alt-0246
U otázky č. 1 a 5 jsem měla správné odpovědi, ale systém je vyhodnotil jako špatné :o
Roman
Super, tím, že jsem nepsal tečky na koncích, tak to mám všechno
špatně (jo a ještě za fünf číslovkou
Jinak pěkný testík!
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.