Mein Deutsch

Kurs pro začátečníky

 

Dobrý den, Chtěl bych se zeptat, jestli do budoucna neplánujete nějaký (mini)kurz Němčiny pro začátečníky, v podobném duchu jako na HFE. Díky, Josef.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Josef vložený před 11 lety

Dobrý den, Chtěl bych se zeptat, jestli do budoucna neplánujete nějaký (mini)kurz Němčiny pro začátečníky, v podobném duchu jako na HFE. Díky, Josef.

Uff, musel jsem se podivat na stranky HFE co to vlastne ten minikurz anglictiny je. Abych pravdu rekl, tak v tomhle ma anglictina pred nami obrovsky naskok. Moc si to ted neumim predstavit – jak po obsahove strance, tak po strance technicke. Na rozdil od nas dvou je Marek Vit profesionalni ucitel, ktery se vyuce anglictine venuje denne. Osobne jsem pouze hobbysta, ktery se obcas podeli o sve zkusenosti pri osvojovani si teto krasne reci :) s ostatnimi a asi by to byla i velka troufalost jako amater vest nejaky jazykovy kurz. Casove v tuto chvili ani nejsem schopen (a asi ani Marek Vondruska) takovy uvazek zvladnout. Ale muzeme zpracovat cokoli, co zacatecniky zajima, staci jen impulz, jak pise Marek v jinem prispevku.

Ahoj, stránky zatím vypadají více než dobře! Každopádně bych se přimluvil za takový začátečnický kurz – né ve smyslu detailní výuky, ale spíše podněty co se učit první apod.
Plánuju si i pujčit Němčinu pro samouky, ale více kvalitních zdrojů s jiným stylem vysvětlení neuškodí. Jde o to, že si člověk není prostě jist, čím začít, když zvolí články ze série starter, vyskočí na něj článek a hned dlouhá příkladová věta ale když ví maximálně jak se řekne „já jsem“ tak z toho moc nemá. :-D
Ale chápu že je to otrava psát takovéhle začátečníkoviny čiže se tím i tak zkusím prokovat a cokoliv lepší než nic. :-) dobrá práce zatím!

Ahoj, vďaka za feedback! :) Budeme o tom kazdopadne rozmyslat, a ak sa bude casovo dat, tak by sa to snad mohlo aj uskutocnit. Zatial vela stastia pri samostudiu! :)

Začátečníci mohou jednoduše v sekci Gramatika, Slovní zásoba a Výslovnost kliknout na filtraci článků a zvolit STARTER. Objeví se pouze materiály pro STARTER a ELEMENTARY.
Pokud si projdete pouze STARTER od nejstarších k novějším, plní to funkci kurzu pro začátečníky – na konci článků je vždy odkaz na příslušný test.

Totéž lze samozřejmě udělat samostatně v sekci TESTY.

Nicméně děkuji za podnět, možná by nebylo špatné udělat pro začátečníky nějaký rozcestník odkazující na zmíněné materiály.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.