Dobrý den, tak konečně jsem se zase mohla připojit. Už jsem se lekla, že jste Vaše bezva stránky zrušili
Dobrý den, tak konečně jsem se zase mohla připojit. Už jsem se lekla, že jste Vaše bezva stránky zrušili
Prechazelo se na novy system, take uz jsem mel strach
Dobrý den, jen čistě náhodou jsem objevil tyto stránky a jsem velice rád. Pracuji asi třičtvrtě roku v německu a jsem v němčině začátečník, myslím že budou hodně dobrým pomocníkem.
Dobrý den, jen čistě náhodou jsem objevil tyto stránky a jsem velice rád. Pracuji asi třičtvrtě roku v německu a jsem v němčině začátečník, myslím že budou hodně dobrým pomocníkem.
Bohuzel se mi ted nejak nedari pripravit clanky pro nizsi urovne. Pisi o tom, co me zaujme nebo co mi cvrkne o nos Ale slibuji, ze tomu nebude vecne. Diky za pochvalu.
Nyní tu již najdete dostatek článků pro začátečníky – stačí se podívat do příslušné sekce a zadejte filtr STARTER.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.